Sök
Stäng denna sökruta.

Vår arbetsprocess

Vårt arbete sker i nära dialog med dig som företagare. Vi har en tydlig process för att fånga upp behoven och vägleda dig till rätt insatser. 

Steg 1

Ett första samtal

Vi har ett förutsättningslöst samtal kring era frågor, utmaningar och behov. Det kan ske via telefon, digitalt eller vid en träff hos er eller hos oss.

Boka ett kostnadsfritt möte med en av våra Affärsutvecklare.

Steg 2

Vi gör en behovsanalys

Efter vårt första samtal bokar vi in en tid för att göra en behovsanalys på plats hos er eller digitalt. Tillsammans kartlägger vi era utmaningar och möjligheter. Vi har olika beprövade verktyg för detta. Med utgångspunkt från ert nuläge belyser vi era utvecklingsmöjligheter.

Steg 3

Vi ger förslag på insatser

Utifrån era behov ger vi förslag på insatser som passar just ert företag. Vi går igenom förslagen och har en dialog om hur ni vill gå vidare samt vilka möjligheter som finns. Vi erbjuder projekt, ett antal medlemsaktiviteter och andra tjänster.

 

Steg 4

Vi genomför insatser

Tillsammans samtalar vi om och prioriterar insatserna. Vissa insatser arbetar vi med inom IUC Gävleborg, andra kan ske tillsammans med någon av de experter och konsulter som finns inom vårt nätverk.

Foto Jonas Bilberg

Steg 5

Vi följer upp

Tillsammans utvärderar vi varje genomförd insats för att se resultatet av insatsen och hur vi kan hjälpa er vidare. Varje genomförd insats leder till nya prioriteringar och utvecklingsmöjligheter. Vi vägleder er till nästa steg – med oss eller med andra aktörer.

 

Kostnadsfri rådgivning

Ta det första steget med oss och låt våra affärsutvecklare hjälpa dig att se över ditt företags behov. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer.