Vi söker en Affärsutvecklare

Affärsutvecklare

Om oss

Industriellt utvecklingscentrum (IUC Gävleborg) är en del av Företagsutbildarna i Sverige vilket är en ekonomisk förening som består av ca 160 medlemsföretag. Vi söker dig som vill vara med och utveckla industriföretagen i Gävleborg, både i att bli mer hållbara och mer konkurrenskraftiga. Vi tror att du har praktisk erfarenhet från industrin och du gillar att vara ett coachande stöd till verksamheter och människor som vill fortsätta att utvecklas. 

IUC Gävleborg är sedan mitten av 2021 en del av Företagsutbildarna. Vi är en ekonomisk förening som ägs av våra medlemsföretag. I vår organisation jobbar vi aktivt med olika utbildnings- och utvecklingsinsatser för företag. Vi tror på kompetens genom samverkan och har en vision om att långsiktigt stärka konkurrenskraften för individ, företag och samhälle. Vi skapar relationer och nätverk för att aktivt öka kompetensen hos industriföretagen. Detta sker genom att vi kartlägger behov och tillhandahåller olika utbildningar. Vi förstärker nu vårt härliga och kompententa team med ytterligare en affärsutvecklare.

Vi jobbar med små och medelstora tillverkande företag i hela Gävleborg och du förväntas du vara rörlig i länet. Vi har kontorsplats i Hudiksvall och på Sandbacka Science Park i Sandviken, med möjlighet till hybridarbete. Läs gärna mer om oss på www.iucgavleborg.se

Dina arbetsuppgifter

Som affärsutvecklare hos oss möter du dagligen företag och lyssnar av deras behov och utmaningar för att sedan föreslå och vägleda till rätt insats. Hos oss på IUC och i samverkan med andra aktörer kan vi arrangera ett stort antal olika insatser för att hjälpa företagen i sin utveckling. Vi skräddarsyr dessa utifrån företagens behov och det kan vara inom områden som produktionseffektivisering, produktutveckling, marknads- och tjänsteutveckling, organisationsutveckling, kompetensfrågor m.m. Du kommer ha kontakt med många olika typer av industriella företag. Tillsammans med dina blivande kollegor så kommer du också vara delaktig i att genomföra seminarier, workshops och liknade baserat på de behov som framkommit i dialog med företagen.

IUC driver olika utvecklingsprojekt och i dina arbetsuppgifter kommer det att ingå ett ansvar för att medverka till att de olika projektens mål uppfylls. Du kommer även dokumentera och rapportera kring insatser samt utfallet av dessa till projektägare och finansiärer. Att aktivt omvärldsbevaka ytterligare möjligheter till stöd för företagen ingår också i ditt arbete.

Din profil

Du gillar att jobba nära kunder och du värdesätter att bygga långvariga förtroendefulla relationer. Som person är du lösningsorienterad samtidigt som du är lyhörd och prestigelös. Vi är ett sammansvetsat team som har roligt på jobbet. Vi tror att du är en lagspelare som gillar att lösa saker tillsammans, både inom vår organisation, och i samverkan med våra viktiga samarbetspartners. 

Du är självgående och vad vid att arbeta strukturerat. Givetvis är det en självklarhet att hålla hög kvalité på det du levererar till våra kunder. 

Nytänkande och utveckling är självklarheter för dig. Du är vetgirig och gillar att hålla koll på vad som sker i företagens vardag. Vi tror att du är pedagogisk i ditt sätt att uttrycka dig både i tal och skrift. 

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial examen samt har erfarenhet från industrin. Vi tror att du på ett eller annat sätt har varit delaktig i förändringsprocesser som t.ex. produktionsplanering, effektivisering, logistikutveckling, Lean eller liknande. För att skapa trovärdighet är det viktigt att du har förståelse för industrins förutsättningar, särskilt för de små och medelstora företagen. Har du erfarenhet av hållbarhetsfrågor antingen i teorin eller praktiken är det meriterande.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar IUC Gävleborg med Clockwork Rekrytering. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 3 december. Vid frågor kring tjänsten kontakta chefsrekryterare Elin Broqvist 073-351 27 47. Välkommen med din ansökan!

ANSÖK

PUBLICERAD: 2023-11-15

ARBETSGIVARE: INDUSTRIELLT UTVECKLINGSCENTRUM GÄVLEBORG

OMFATTNING: HELTID

ORT: SANDVIKEN ELLER HUDIKSVALL

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2023-12-03

TIPSA EN VÄN OM JOBBET

DELA JOBBET

Har du frågor om jobbet?
Kontakta Elin på Clockwork!

Elin Broqvist

Telefon: +46 73 351 27 47

E-mail: [email protected]

Dela via Facebook
Dela via Twitter
Dela via LinkedIn