Sök
Stäng denna sökruta.

Våra nätverk - Knyt kontakter och väx tillsammans

Att lära av varandra är ett av de mest spännande och kostnadseffektiva sätten att utvecklas. På IUC Gävleborg jobbar vi därför aktivt med erfarenhetsutbyte. Syftet med våra nätverk är att skapa utveckling både för dig som individ och för er som företag.

Genom våra nätverk breddar du ditt kontaktnät, utbyter erfarenheter, tar del av ny kunskap och diskuterar vardagens utmaningar. Att som företag delta i ett eller flera nätverk ger, utöver individuell kompetensutveckling, även möjligheter att inleda en intern förändringsprocess.

Fokusnätverk Hållbarhet

Foto Jonas Bilberg
Foto Jonas Bilberg

Vill du veta mer om hur ditt företag kan arbeta mer med hållbarhetsfrågor? Då är Fokusnätverk Hållbarhet något för dig!

Syftet med Fokusnätverk Hållbarhet är att tillsammans stärka hållbarhetsarbetet hos företagen i nätverket. Målet är att höja kunskapsnivån hos deltagarna samt att kunskap och insikter från nätverksträffarna ska leda till konkreta handlingar. 

Intesseanmälan Fokusnätverk Hållbarhet

Om du har frågor eller vill anmäla ditt intresse till Fokusnätverket Hållbarhet - kontakta mig! Stefan Wiik, Affärsutvecklare IUC Gävleborg Intresseanmälan till Fokusnätverk Hållbarhet

SAKNAR DU NÅGOT NÄTVERK? KOM GÄRNA MED FÖRSLAG!

Du är välkommen att skicka in önskemål om ett nätverk som du anser skulle vara ditt företag eller din bransch till nytta.