Sök
Stäng denna sökruta.
Home evenemang Digital workshop – Sätt fart på din digitala transformation

Digital workshop – Sätt fart på din digitala transformation

Kostnadsfri workshop med fokus på ökad digitaliseringsmognad. Denna workshop ger dig en unik möjlighet att dra lärdom av framgångsrika industriföretag och låta dig inspireras av deras strategier för att främja digitaliseringsmognaden. Välkommen till vår teknikorienterade workshop!

Under workshopen kommer vi att dela praktiska exempel från olika företags resor mot ökad digitalisering och belysa de möjligheter och utmaningar de har stött på. Genom att ta del av dessa verkliga berättelser och insikter kommer du förhoppningsvis att kunna identifiera nya potentialer för digital utveckling inom din egen organisation.

Denna workshop kommer att förse dig med värdefulla verktyg och metoder för att både mäta och främja din organisations digitaliseringsmognad. Du kommer att lära dig hur du kan analysera styrkor och svagheter i er nuvarande position och formulera en handlingsplan för att påskynda er digitala transformation.

För vem?

Denna teknikworkshop riktar sig till individer som befinner sig i början eller mitt i sin digitaliseringsresa, men som önskar en djupare förståelse och överblick över var de står och hur de kan accelerera sin digitala omvandling.

Förkunskaper

Som deltagare bör du ha en insikt i hur informationsdelning sker inom er verksamhet – både vertikalt inom organisationen och horisontellt genom hela värdekedjan, från design till produktion. Dessutom är det fördelaktigt om du har kännedom om hur olika digitala IT-lösningar för närvarande stödjer denna informationsdelning. OBS! Ni kan delta som ett team från samma företag för att täcka alla aspekter. Vi rekommenderar att det finns minst två deltagare från varje företag för att bäst kunna dra nytta av kursinnehållet.

I samarbete mellan IUC, RISE och Produktion 2030.

Föreläsare

  • Magnus Mörstam
  • Martin Friis

Anmäl dig här!

Har du frågor?

Skicka dina frågor till: [email protected] [email protected]