Home evenemang Digital workshop: 3D Printing – Nästa generations produkter och produktionslösningar

Digital workshop: 3D Printing – Nästa generations produkter och produktionslösningar

Kostnadsfri teknikworkshop med fokus på additiv tillverkning. Under workshopen kommer du att få insikter om de möjligheter som additiv tillverkning erbjuder och hur det kan stödja er verksamhetsutveckling. Välkommen till vår teknikinriktade workshop!

Industriell additiv tillverkning blir allt vanligare i en mängd olika företag, från enkla plastleksaker till avancerade flygplanskomponenter tillverkade i superlegeringar. För att dra full nytta av additiv tillverkning krävs en djupare förståelse för dess möjligheter. Vad kan vårt företag erbjuda våra kunder med hjälp av additiv tillverkning? På vilket sätt kan additiv tillverkning stödja vår egen verksamhetsutveckling?

För att kunna utnyttja potentialen i additiv teknik är det viktigt att ta hänsyn till hela värdekedjan, inklusive design, simulering och efterbehandling. Vi kommer att ge er inblick i den nuvarande situationen och de möjligheter som additiv tillverkning erbjuder. Vi kommer även att presentera testbäddarna vid RISE som fokuserar på additiv tillverkning i olika material. Dessutom kommer vi att informera om pågående initiativ för att främja industriell additiv tillverkning och användningen av testbäddar med utrustning och expertis för additiv tillverkning, både nu och i framtiden.

Målgrupp
Denna teknikworkshop är avsedd för dig som vill öka din förståelse för additiv tillverkning och utforska hur din organisation kan påbörja eller fortsätta sin resa inom detta område. Du kommer att få ökad insikt och ha möjlighet att ta del av erfarenheter och exempel från andra företag.

Frågor

Meila frågor till:
[email protected]
[email protected]

 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Datum

okt 24 2023

Tid

09:00 - 12:00

Platser

Online

Arrangör

IUC Sverige
Webbplats
http://www.iucsverige.se